foto

Mickael Dumontier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Le Jeu
2017 Rodinná loupež
2016 Tout, tout de suite
2015 Lupiči
Naše ženy
2014 Případ SK1
2013 Gibraltar
2010 Přepadení
2009 Lidská bestie

TV seriály

2016 Marseille (TV seriál)
Intox (S01E04)
Homme de paille (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace