foto

Gerald Liegel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Liebe versetzt Berge (TV film)
1998 Freiwild (TV film)

TV seriály

2004 Komisař Rex (TV seriál)
Doping (S10E04)
Bestie je konečně mrtvá (S10E03)
Muž bez paměti (S10E02)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Jeden musí zemřít (S08E08)
Čtyřnohý svědek (S08E04)
2001 Powder Park (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Paprsky pomsty (S07E10)
Smrtonosný test (S07E06)
Spolehlivý tip (S07E05)
další epizody (5)
2000 Komisař Rex (TV seriál)
Smrt přes internet (S06E10)
Smrtící karta (S06E07)
Bratrovražda (S06E06)
další epizody (7)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Vraždící hračky (S05E11)
Závěť (S05E10)
Smrtící tajemství (S05E09)
další epizody (8)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Ukradené štěstí (S04E09)
Zhoubná vášeň (S04E08)
Spiknutí (S04E07)
další epizody (8)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky