foto

Robert Schenkkan

  • nar. 19.3.1953 (64 let)
    Chapel Hill, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
Nástupce (TV film)
2008 Kmen Andromeda (TV film)
2004 Spartakus (TV film)
2002 Tichý Američan
1996 Šílený kůň (TV film)

TV seriály

2010 The Pacific (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Ostrovy (TV film)
1993 Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1991 Syn jitřní hvězdy (TV film)
Za bílého dne (TV film)
1990 Dvanáctá vražda (TV film)
Image (TV film)
Zesil to!
1989 Zmrzlý na kost
1988 Police Story: The Watch Commander (TV film)
1987 Okno z ložnice
Tichý protest
1986 Odplata (TV film)
Sladká svoboda
Vražedné hry
1985 Chain Letters
1984 Místa v srdci
1983 Provinční vražda (TV film)
1982 Neighborhood, The (TV film)
1979 Sanctuary of Fear (TV film)

TV seriály

1990 Lifestories (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál) - a.z.
Šedé přízraky (S02E22) - a.z.
Schizofrenik (S02E06) - a.z.
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Spiknutí (S01E24)
Plnoletost (S01E18)
1987 Beverly Hills Buntz (TV seriál)
Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace