foto

Alison Cross

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Případ Casey (TV film)
1996 Krev a víno
1995 Tajná služba (TV film)
1993 S nepřátelským úmyslem (TV film)
1989 Roe vs. Wade (TV film)
1985 Hearst a Daviesová (TV film)
1979 Anatomy of a Seduction (TV film)

TV seriály

2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Fire and Smoke (S02E03)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Smrt s ručeným omezeným (S01E07)
2016 Murder in the First (TV seriál)
Kat's Meow (S03E10)
Daddy Dearest (S03E08)
The Barbers of Seville (S03E04)
2015 Murder in the First (TV seriál)
Nothing but the Truth (S02E10)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Win Some, Lose Some (S01E08)
Burning Woman (S01E04)
Who's Your Daddy (S01E03)
2011 The Protector (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Políbila jsem holku (S01E06)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2005 Inconceivable (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace