foto

James Chressanthis

  • nar. 9.5.1953 (66 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Deaf Ghost
2014 Jako ve snu (TV film)
2013 Případ Casey (TV film)
Vánoce v Conway (TV film)
Watsons Go to Birmingham, The (TV film)
Změna k lepšímu (TV film)
2011 Úkryt (TV film)
2010 Venus & Vegas
2008 Živoucí důkaz (TV film)
2005 Four Minutes (TV film)
2004 3: Dale Earnhardtův příběh (TV film)
2003 Eloise v hotelu Plaza (TV film)
Manželé Reaganovi (TV film)
Music man (TV film)
2002 Nancy Drew (TV film)
2001 Já a mé přízraky (TV film)
Píseň pro Briana (TV film)
1998 Jidášův polibek
Temná legenda
1996 The Cape (TV film)
1995 Gang, království slepých
1994 Holky z polepšovny (TV film)
1993 Hexina
V ulicích Los Angeles (TV film)
1992 Kožené bundy
Majority Rule (TV film)
1991 Life As We Know It! (TV film)
Sny o smrti (TV film)

TV seriály

2017 Zmizelí (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 The Family (TV seriál)
What Took So Long (E12)
Fun Ways to Tell Boyfriend You're Pregnant (E10)
Sweet Jane (E08)
další epizody (8)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Sirotci (S04E10)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
What Part of No? (S02E10)
Save a Horse, Ride a Cowboy (S02E09)
Heaven's Just a Sin Away (S02E08)
další epizody (10)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Past Is Prologue (S01E10)
Acting Up (S01E09)
Games People Play (S01E08)
další epizody (10)
2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
Lethal Combination (S05E19)
On Thin Ice (S05E17)
Implosion (S05E15)
další epizody (5)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Lost in the Shadows (S05E09)
Head Over Heels (S05E06)
Till Death Do Us Start (S05E03)
další epizody (9)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Threshold (S04E07)
Bloodline (S04E05)
Ghost in the Machine (S04E03)
další epizody (8)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
All Ghosts Lead to Grandview (S03E09)
Unhappy Medium (S03E07)
Weight of What Was (S03E05)
další epizody (10)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Curse of the Ninth (S02E09)
A Vicious Cycle (S02E07)
A Grave Matter (S02E05)
další epizody (14)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Undead Comic (S01E12)
Shadow Boxer (S01E11)
Ghost Bride (S01E10)
další epizody (12)
2001 Zloději (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1993 Harts of the West (TV seriál)

Dokumentární

2016 Close Encounters with Vilmos Zsigmond
2014 Cesar's Last Fast

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Devil's Bargain (S05E07)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Pieces of You (S04E09)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Cradle Will Rock (S02E16)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Miss Fortune (S01E18)

Dokumentární

2008 No Subtitles Necessary: Laszlo & Vilmos

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace