foto

Vittorio Cecchi Gori

  • nar. 27.4.1942 (75 let)
    Florence, Toskánsko, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Mlčení
2009 Všichni jsou v pohodě
2008 Scusa ma ti chiamo amore
2005 Cose da pazzi
Rošťák detektivem
2004 Amore è eterno finché dura, L'
In questo mondo di ladri
2003 Opopomoz aneb Vánoční příběh
Vita come viene, La
2002 Anima gemella, L'
My Name Is Tanino
Volesse il cielo
2001 Commedia sexy
E adesso sesso
Figli/Hijos
Momo alla conquista del tempo
Streghe verso nord
2000 Alex l'ariete
Al momento giusto
Almost Blue
A ruota libera
Canone inverso - milostný příběh
C'era un cinese in coma
Denti
Faccia di Picasso
Tutto l'amore che c'è
Zora la vampira
1999 Amore a prima vista
Baci e abbracci
Bagnomaria
Fame e la sete, La
Lucignolo
Pan účetní opět zasahuje
Pesce innamorato, Il
Voglio stare sotto al letto
1998 Abbiamo solo fatto l'amore
Donne in bianco
Druhá manželka
Gallo cedrone
I Piccoli maestri
Lucky a Zorba
Miei più cari amici, I
Mio West, Il
Podvodníček v ráji
Prázdniny s Violou
Usměj se na mě
Žena mého přítele
1997 Auguri professore
Banzai
Camere da letto
Facciamo fiesta
Finalmente soli
Fuochi d'artificio
La Vie silencieuse de Marianna Ucria
Naja
Nirvana
Vejce na tvrdo
Viaggio della sposa, Il
1996 Barbiere di Rio, Il
Cyklón
Ferie d'agosto
Jsem blázen do blondýny Iris
Návrat pana účetního
Ritorno a casa Gori
Tre
Uomini senza donne
Vesna va veloce
Vite strozzate
1995 Číšníci
Laureati, I
Pasolini, un delitto italiano
Scuola, La
Starman - Výrobce hvězd
Storia d'amore con i crampi
Viaggi di nozze
Viva San Isidro
1994 Bláznivá komedie 3
Drazí, zatracení přátelé
Il Toro
Lamerica
OcchioPinocchio
Perdiamoci di vista!
Poliziotti
Pošťák
Pouhá formalita
Prestazione straordinaria
1993 Arriva la bufera
Condannato a nozze
Čau profesore!
Donne non vogliono più, Le
Fantozzi v ráji
Nel continente nero
Spoutaná láska
Tajemství starého lesa
1992 Angelo con la pistola, L'
Bláznivá láska
Ci hai rotto papà
Dva společníci
Puerto escondido
Ricky a Barabáš
1991 Bláznivá komedie 2
Il Muro di gomma
Johnny Párátko
Miliardi
Poldové v akci
Sekta
Středozemí
Touha létat
Zitti e mosca
1990 Bláznivá komedie
Bocca, La
Evelina e i suoi figli
Pan účetní se nevzdává
Segreto, Il
Sole buio, Il
Stasera a casa di Alice
Tre colonne in cronaca
Turnè
Viaggio di Capitan Fracassa, Il
Voce della luna, La
Volevo i pantaloni
1989 Bambino e il poliziotto, Il
Che ora è?
Svatyně
Vyhrál jsem v loterii
1988 Compagni di scuola
Lišák
Mia moglie è una bestia
Pan účetní jde do důchodu
Piccolo diavolo, Il
Russicum
Saremo felici
1987 Burbero, Il
Děs v opeře
Hasiči 2: Hrdinská mise
Io e mia sorella
Miei primi quarant'anni, I
Škola zlodějů 2
Ternosecco
1986 Obchodní domy
Škola zlodějů
Tenente dei carabinieri, Il
Via Montenapoleone
1985 Joan Lui - ma un giorno nel paese arrivo io di lunedì
Pentito, Il
Sono un fenomeno paranormale
Vacanze in America
1984 Amarsi un po'
Delitto in formula Uno
Jeden horší než druhý
Sicilská spojka
Sotto... sotto... strapazzato da anomala passione
1983 Acqua e sapone
Sing Sing
1982 Attila flagello di Dio
Bingo Bongo
Borotalco
Casa stregata, La
Grand Hotel Excelsior
1981 Asso
Moje žena je čarodějnice
Zamilovaný blázen
1980 Mi faccio la barca
Zkrocení zlého muže

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace