foto

Max Minghella

  • nar. 16.9.1985 (33 let)
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Rohy (2013)

    - V knihe je domček na strome iba vymyslený. Po tom, čo ho Merrin (Juno Temple) s Igom (Daniel Radcliffe) druhý raz nenájdu, dôjdu k názoru, že mali "spoločnú halucináciu." V knihe sa takisto Lee (Max Minghella) Igovi prizná, že ho v skutočnosti z vody nevytiahol, ale vyplával sám. (Lucjen)

  • Rohy (2013)

    - Leeho (Max Minghella) SPZ značí 2017EXS, čímž odkazuje na knihu "Exodus", kapitolu 20, verš 17: "Nezáviď svému bližnímu jeho dům. Nezáviď svému bližnímu jeho manželku, jeho otroka, jeho děvečku, jeho býka ani osla – nezáviď svému bližnímu vůbec nic." (cihlenka)

  • Záhady Pittsburghu (2008)

    - Roli Arta měl původně hrát Max Minghella, nicméně se ji musel vzdát kvůli školním povinnostem. (glitter)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Saw IX
2019 Hippie Hippie Shake
2016 Fluffy
2015 Into the Forest
2014 Not Safe for Work
Víkend s Alexem
2013 Rohy
Stážisti
2011 10 Years
Den zrady
Černá hodina
2010 The Social Network
2009 Agora
Něco na těch mužích je
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
2007 Elvis a Anabelle
2006 Umění musí bolet
2005 Syriana
Tajná přání

TV seriály

2019 Příběh služebnice (TV seriál)
Mayday (S03E13)
Oběť (S03E12)
Nevhodná (S03E08)
další epizody (6)
2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Po porodu (S02E12)
Holly (S02E11)
Poslední obřad (S02E10)
další epizody (12)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Noc (S01E10)
Most (S01E09)
Jezábel (S01E08)
další epizody (9)
The Mindy Project (TV seriál)
It Had to Be You (S06E10)
Danny in Real Life (S06E09)
2015 The Mindy Project (TV seriál)
The Lahiris and the Castellanos​ (S04E11)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
Annette Castellano is My Nemesis (S03E02)
Girl Next Door (S02E21)
Indian BBW (S02E16)
další epizody (4)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Wedding Crushers (S02E10)

Hudební videoklipy

2013 The Killers - Shot at the Night (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Teen Spirit
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace