foto

Caroline von Senden

  • nar. 1961
    Frankfurt am Main, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Es gilt das gesprochene Wort
2016 Neues aus dem Reihenhaus (TV film)
Pozdravy z Fukušimy
2015 300 Worte Deutsch
2014 Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab (TV film)
Cesta tam
2013 Die Kronzeugin - Mord in den Bergen (TV film)
Mein Vater, seine Freunde und das ganz schnelle Geld (TV film)
Willkommen auf dem Land (TV film)
2012 Barbara
Der Doc und die Hexe - Nebenwirkungen (TV film)
Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Familie Windscheidt - Der ganz normale Wahnsinn (TV film)
Jeder Tag zählt (TV film)
Löwin, Die (TV film)
Und alle haben geschwiegen (TV film)
2011 Das dunkle Nest (TV film)
Die Stunde des Wolfes (TV film)
Eine ganz heiße Nummer
Mandy will ans Meer (TV film)
Niemand ist eine Insel (TV film)
Rottmann schlägt zurück (TV film)
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
Liebe deinen Feind (TV film)
2009 John Rabe - Ctihodný občan Třetí Říše
Mein Mann, seine Geliebte und ich (TV film)
Svatební horečka v Campobello
Wohin mit Vater? (TV film)
2008 Ein riskantes Spiel (TV film)
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Mord in aller Unschuld (TV film)
2007 Ein verlockendes Angebot (TV film)
Partnertausch (TV film)
Yella
2006 Eine Stadt wird erpresst (TV film)
Franziskas Gespür für Männer (TV film)
2005 Blindes Vertrauen (TV film)
Chci najít svou cestu (TV film)
Der Mörder meines Vaters (TV film)
Die Nachrichten (TV film)
Mein Vater und ich (TV film)
2004 Cowgirl
Die fremde Frau (TV film)
Kalter Frühling (TV film)
Süperseks
2003 Wolfsburg
2002 Der Felsen
Der Tod ist kein Beweis (TV film)
2001 Jenseits (TV film)
Toter Mann (TV film)
1999 Bittere Unschuld (TV film)
Deine besten Jahre (TV film)
1998 Die Beischlafdiebin (TV film)
Hauptsache Leben (TV film)
1997 Nur für eine Nacht (TV film)
Skorpion, Der (TV film)
1996 Der Ausbruch (TV film)
1992 Mutter mit 16 (TV film)
1969 Siréna od Mississippi

TV seriály

2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
Moje země, tvoje země (E03)
Vyvlastnění (E02)
Ráno po válce (E01)

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace