foto

George Folsey Jr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Dead Within
2003 Fargo (TV film)
1988 Cesta do Ameriky
1986 Tři amigos
1985 Do noci
Špióni jako my
1981 Americký vlkodlak v Londýně
1972 Glass Houses

Dokumentární

2003 Michael Jackson: Number Ones (video kompilace)
1997 Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II (video kompilace)

Hudební videoklipy

1983 Michael Jackson: Thriller (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Záměna

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace