foto

Justus Carrière

  • nar. 16.5.1956 (63 let)
    Schwerin, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bruder Schwester Herz
2017 Allmen und das Geheimnis der Libellen (TV film)
Hausbau mit Hindernissen (TV film)
Kupředu levá
Longs Laden (studentský film)
2016 Barva vítězství
2012 Bella Block - Unter den Linden (TV film)
Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
2011 Ein starkes Team - Tödliches Schweigen (TV film)
Hlasy z minulosti (TV film)
Kdo, když ne my
2010 Der Mann, der über Autos sprang
2009 Místo činu: Kolín - Krkavčí srdce (TV film)
Německo '09
2008 Weltstadt
1991 Polizeiruf 110 - Big Band Time (TV film)
1990 Pause für Wanzka (TV film)
Rückkehr aus der Wüste, Die
1989 Velká výzva
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
Künstler, König und Modell (TV film)
1986 Die Herausforderung (TV film)
Dům u řeky
1979 Addio, piccola mia

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Volksfest (S01E06)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2013 About: Kate (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace