foto

Peter Morgan

  • nar. 10.4.1963 (54 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • The Crown (TV seriál) (2016)

    - Tento počin se inspiroval divadelní hrou "The Audience" (u nás známá jako "Audience u královny") od autora Petera Morgana. (P. J. D.)

  • Jeden musí z kola ven (2011)

    - Scenárista Peter Morgan napsal hrubý koncept filmu, následně ale odstoupil od projektu kvůli úmrtí v rodině a zůstal pouze jako výkonný producent, mimo jiné po boku autora knižní série Johna Le Carrého. (SydneyB)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Bohemian Rhapsody
2015 V mysli vraha
2013 Audience, The (divadelní záznam)
Rivalové
2011 360
2010 Zvláštní vztahy (TV film)
Život po životě
2009 Prokletý klub
2008 Duel Frost/Nixon - scénář, divadelní hra
Králova přízeň
2006 Královna
Lord Longford (TV film)
Poslední skotský král
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
2003 Jindřich VIII. (TV film)
The Deal (TV film)
1998 Martha, Frank, Daniel a Laurence
1997 Chest, The (TV film)
1993 Micky Love (TV film)
1992 Dotek ruky
Inferno (TV film)
1991 Dear Rosie

TV seriály

2016 The Crown (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Assassins (S01E09)
Pride & Joy (S01E08)
další epizody (10)
2014 The Lost Honour of Christopher Jefferies (TV seriál)
2011 Jury II, The (TV seriál)
2002 Porota (TV seriál)
2000 Metropolis (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2011 360
2003 The Deal (TV film)

TV pořady

2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
81. Annual Academy Awards (TV pořad)
2007 Zlatý Glóbus 2007 (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(33)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace