foto

Josie Taylor

  • nar. 14.4.1983 (36 let)
    Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mládí
The Carrier
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
2012 Jimmy's End
2010 Tamara Drewe

TV seriály

2016 Lexi & Lottie - Trusty Twin Detectives (TV seriál)
2014 Boj (TV seriál)
2011 Pán času (TV seriál)
Dívka, která čekala (S06E10)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Chybná teorie (S12E04)
1999 Bořek stavitel (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace