foto

Trevor Morgan

  • nar. 26.11.1986 (34 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Big Fork
The Grounds
2019 Concrete Kids
2018 Faith Under Fire (TV film)
2015 Magic Hour
2014 Buttwhistle
2013 Abducted
McCanick: Útěk před minulostí
2012 Diary of Preston Plummer, The
2011 Munger Road
Upír
2010 Beneath the Dark
Brotherhood
Chasing 3000
The Haymaker
2009 Fault Line
2008 Milenec je zločinec!
2007 Pride
2006 Off the Black
Čistá barva
2005 The Prize Winner of Defiance, Ohio
Zánik Empire Falls (TV film)
2004 Zátoka ticha
2003 Flannerys, The (TV film)
Strýček Nino
2002 Hráč
2001 Jurský park 3
Skleněný dům
2000 Hlasy andělů
Patriot
Vzpomínky na duben
1999 Génius (TV film)
Šestý smysl
1998 Barneyho velká dobrodružství
Už je v boudě (TV film)
1997 Poplach v skautském táboře

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
Warriors and Guardians (S02E04)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Neuropozitivní (S02E07)
2011 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Wayne (E12)
2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
Blood Money (S05E20)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesvázaný (S07E09)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Bonnie a Clyde (S03E13)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Instinktivní reakce (S04E18)
Krvavá lapálie (S04E17)
Strážcem bratra svého (S04E16)
další epizody (5)
1997 Chameleon (TV seriál)
Vězeňský příběh (S01E12)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Anděl strážný (S07E15)

Dokumentární

2001 Natáčení filmu Jurassic Park III

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie