foto

Franz Seitz

  • nar. 22.10.1921
    Mnichov, Bayern, Německá říše
  • zem. 19.1.2006 (84 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2006 Glück auf vier Rädern (TV film)
1991 Erfolg
1990 Sukkubus - den Teufel im Leib
1985 Big Mäc
1982 Doktor Faustus
Kouzelný vrch
1979 Plechový bubínek
Wunderbaren Jahre, Die
1977 Abelard
Unordnung und frühes Leid
1974 Als Mutter streikte
1973 Chodec
Das fliegende Klassenzimmer
1972 Betragen ungenügend!
1971 Der Kapitän
1970 Glöcklein unterm Himmelbett, Das
Okouzlení
1969 Hurra, die Schule brennt!
Ludwig auf Freiersfüßen
Pepe, der Paukerschreck - Die Lümmel von der ersten Bank, III. Teil
1968 Die Lümmel von der ersten Bank - 1. Trimester: Zur Hölle mit den Paukern
Dokonalé manželství
Kronika Anny Magdaleny Bachové
Sesso degli angeli, Il
1967 Fast ein Held
Liebesnächte in der Taiga
Paukenspieler, Der
Wenn Ludwig ins Manöver zieht
1966 Grieche sucht Griechin
Ich suche einen Mann
Mladý Törless
Onkel Filser - Allerneueste Lausbubengeschichten
Stella
1965 An der Donau, wenn der Wein blüht
Die Herren
Fromme Helene, Die
Kleine Front
Krev Wälsungů
Schwedische Jungfrau, Die
Tante Frieda - Neue Lausbubengeschichten
1964 Kennwort... Reiher
Lausbubengeschichten
Tonio Kröger
1963 Ferien vom Ich
Morálka 63
1962 Das schwarz-weiß-rote Himmelbett
Muss i denn zum Städtele hinaus
1961 Isola Bella
1960 Schick deine Frau nicht nach Italien
Schön ist die Liebe am Königssee
Zornigen jungen Männer, Die
1959 Bei der blonden Kathrein
Die Feuerrote Baronesse
Ja, so ein Mädchen mit sechzehn
Mein Schatz, komm mit ans blaue Meer
1958 Die grünen Teufel von Monte Cassino
Mein Schatz ist aus Tirol
1957 Kleiner Mann - ganz groß
1956 Der Meineidbauer
1955 Es geschah am 20. Juli
1954 Die süßesten Früchte
Morgengrauen
1953 Ehe für eine Nacht
Vertagte Hochzeitsnacht, Die
1951 Letzte Schuß, Der

TV seriály

1989 Josef Filser (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace