foto

Peter Wustinger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Lukas Resetarits: 70er - leben lassen (divadelní záznam)
2013 Heilbutt & Rosen: Flotter Vierer (TV film)
Quartett für einen Abend (TV film)
2011 ICH: EinLeben (divadelní záznam)
1994 Phettbergs nette Leit Show
1992 Das Fest des Huhnes (TV film)

TV seriály

2016 Kalahari Gemsen (TV seriál)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
2013 Eckel mit Kanten (TV seriál)
2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)
Vitasek? (TV seriál)
Doppelgänger (E05)
Matchpoint (E04)
Entscheidungen (E03)
další epizody (5)
1997 Projekt X (TV seriál)

TV pořady

2011 Science Busters - Wer nichts weiß muss alles glauben (TV pořad)
Wir Staatskünstler (TV pořad)
Wir sind Kaiser Deluxe - Seine schönsten Audienzen (TV pořad)
2010 Burgenland ist überall (TV pořad)
2007 Wir sind Kaiser (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Darum

TV seriály

1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2007 Wir sind Kaiser (TV pořad)

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky