foto

Albert Jurgenson

  • nar. 4.6.1929
    Paříž, Francie
  • zem. 12.6.2002 (73 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1995 Ask Ölümden Soguktur
1993 Smoking/No Smoking
1992 Klavíristka
Nuit de l'océan, La
Robert's Movie
1991 Tribu, La
1989 Chci domů
Rozchod po francouzsku
1988 Kámen mudrců
Malá zlodějka
1987 Hôtel de France
Lévy et Goliath
1986 Mélo
1985 Babel opéra, ou la répétition de Don Juan de Wolfgang Amadeus Mozart
Le Neveu de Beethoven
L´Effrontée
1984 Horko
Láska až za hrob
Pomsta opeřeného hada
1983 Benvenuta
Dobrodruh
Zhoubné pátrání
Život je román
1982 Eso es
Probuď se špione
1981 Kopyto
Svědek
Vzhůru do boje!
1980 Můj strýček z Ameriky
Policejní inspektorka
Rána deštníkem
1979 Adolescente, L'
1978 Clé sur la porte, La
Útěk
1977 Prozřetelnost
Repérages
Sedmá rota za úplňku
Soudce zvaný šerif
Un taxi mauve
1976 Lumière
1975 Bláznivá na zabití
Pan Dupont
1974 Stavisky
Vos gueules les mouettes!
1973 R.A.S.
Rabín Jákob
1972 Atentát v Paříži
1971 On est toujours trop bon avec les femmes
Pouce
Pošetilost mocných
Saut de l'ange, Le
1969 Velký šéf
1967 Canard en fer-blanc, Le
Tonoucí se stébla chytá
1966 Carré de dames pour un as
L'espion
Velký flám
1965 La Fabuleuse aventure de Marco Polo
Smolař
Tête du client, La
Četník v New Yorku
1964 Do toho, do toho!
1963 Du mouron pour les petits oiseaux
Rififi à Tokyo
V zajetí smíchu
1961 La bride sur le cou
Výhodná koupě
1960 Moderato cantabile
Pravda
Velký risk
1959 L'ambitieuse
1958 Surmenés, Les
Tricheurs, Les
1956 Une fée... pas comme les autres

Dokumentární

1991 Novembertage - Stimmen und Wege
1988 Hotel Konečná stanice
1957 Námořní pěchota

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace