foto

Paul Lainé

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Une nuit au Grévin (TV film)
2014 La dernière échappée (TV film)
2011 Voir la mer
2010 Kempink 2
2009 Livres qui tuent, Les (TV film)
2008 Clémentine (TV film)
New Wave (TV film)
Válka krásek
2007 Svobodná zóna
2006 Kempink
Le Passager de l'été
Můj nejlepší přítel
2005 Velký vezír
2004 Clan, Le
L'Incruste, fallait pas le laisser entrer !
Příliš důvěrná tajemství
2003 Birkenau
Chouchou - miláček Paříže
2002 Maurice to zařídí
Muž z vlaku
Papillons de nuit
Rue des plaisirs
2001 Ami Fritz, L' (TV film)
Félix et Lola
Se souvenir des belles choses
1999 Dívka na mostě
Romance X
1997 Clandestins
Les couleurs du diable
Les palmes de M. Schutz
Ville dont le prince est un enfant, La (TV film)
1996 Nevinné krutosti
Velká cesta
1994 Parfum d'Yvonne, Le
Úsměv
1993 Bolero
Věčný manžel (TV film)
1992 Danseurs du Mozambique, Les (TV film)
Klavíristka
Návrat Casanovy
Vesnická léta
1991 Pasport
1990 La Fête des pères
1989 Manika, une vie plus tard
1988 Dobrý den úzkosti
La petite amie
Malá zlodějka
Ve vší nevinnosti
1987 Homme qui n'était pas là, L'
Náhlý závan větru
1986 Kamikaze
Longs manteaux, Les
Žena mého života
1985 L´Effrontée
Naléhavý případ
1984 Děvka
Ulička barbarů
Černá listina
1983 Flics de choc
Stella
Un homme à ma taille
Zhoubné pátrání
1982 Marseillaise, La (TV film)
Četník a četnice
1981 Fais gaffe à la gaffe!
Hasnoucí den
La Puce et le privé
Plein sud
Svědek
1980 Anthracite
Lakomec
Mais qu'est-ce que j'ai fait au Bon Dieu pour avoir une femme qui boit dans les cafés avec les hommes?
1979 Félicité
Četník a mimozemšťané
1978 Dovolená po francouzsku
Želva na zádech
1977 Dites-lui que je l'aime
Stepující stonožka
1976 Barocco
Nejlepší způsob chůze
Sérail
1975 Intrépide, L'
Mais où sont passées les jeunes filles en fleurs
Thomas
1974 Antoine et Sébastien
Célina a Julie si vyjely na lodi
Le hasard et la violence
1973 Monde était plein de couleurs, Le
Rude journée pour la reine
1972 Galaxie
Nathalie Granger
1970 Rose et le revolver, La

TV seriály

1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1974 Jean Pinot, médecin d'aujourd'hui (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky