foto

Ambre Fernandez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Les Têtes de l'emploi
2014 Borderline (TV film)
2011 Gang Story
2010 Imogène McCarthery
2008 MR 73
Ochrana státu
2004 Válka policajtů
1999 Un dérangement considérable

TV seriály

2017 Umění zločinu (TV seriál)
Přírodní krása - 2. část (S01E02)
Přírodní krása - 1. část (S01E01)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Les Catacombes (E08)
Opéra (E07)
Le Marais (E06)
další epizody (8)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
4 moins 1 (S02E08)
Au nom du pire (S02E07)
Mère et patrie (S02E06)
další epizody (8)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Eddy (S01E08)
Tangente (S01E07)
Tarif de groupe (S01E06)
další epizody (8)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky