foto

Byeong-man Kim

  • nar. 29.7.1975 (45 let)
    Okres Hwasan, provincie Severní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pyongyangsong
Seoyugi riteonjeu
2008 Radeuio deijeu
2007 Kimkwanjang dae Kimkwanjang dae Kimkwanjang
2006 Jopok manura 3
2005 Baribari jjang
2001 Seonmul

TV seriály

2013 Jikjangui shin (TV seriál)
시트콩 로얄빌라 (TV seriál)
2012 Eummaga myogillae (TV seriál)
Neol gieokhae (TV seriál)
Woolalla booboo (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
Dokteo chaempeu (TV seriál)
Sonyeon, sonyeoreul mannada (TV seriál)
2009 Chingoo, woorideuleui jeonseol (TV seriál)
Dahamgge chachacha (TV seriál)
2008 Abbaje eommahana (TV seriál)
Daehanminguk byeonhosa (TV seriál)
Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)
Susabanjang choiiljoo (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Jeonggeuleui beopchik (TV pořad) - mod.
2018 밤도깨비 (TV pořad)
정글의 법칙 in 멕시코 (TV pořad) - mod.
정글의 법칙 in 북마리아나 제도 (TV pořad) - mod.
정글의 법칙 in 사바 (TV pořad) - mod.
정글의 법칙 in 파타고니아 (TV pořad) - mod.
2017 정글의 법칙 in 코타마나도 (TV pořad) - mod.
정글의 법칙 쿡 아일랜드 (TV pořad) - mod.
2015 Jumeokjwigo sorimsa (TV pořad)
2014 김병만의 정글의 법칙 in 인도양 (TV pořad) - mod.
2013 맨발의 친구들 (TV pořad)
정글의 법칙 in 뉴질랜드 (TV pořad) - mod.
2012 고쇼 (TV pořad)
2011 가족의 탄생 (TV pořad) - mod.
김연아의 키스 & 크라이 (TV pořad)
힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
2009 출발 드림팀 (TV pořad)
1999 개그콘서트 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky