foto

Byeong-man Kim

  • nar. 29.7.1975 (44 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Past na žraloka 2
2011 Pyongyangsong
Seoyugi riteonjeu
2008 Radeuio deijeu
2007 Kimkwanjang dae Kimkwanjang dae Kimkwanjang
2006 Jopok manura 3
2005 Baribari jjang
2001 Seonmul

TV seriály

2013 Jikjangui shin (TV seriál)
2012 Eummaga myogillae (TV seriál)
Neol gieokhae (TV seriál)
Woolalla booboo (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
Dokteo chaempeu (TV seriál)
Sonyeon, sonyeoreul mannada (TV seriál)
2009 Chingoo, woorideuleui jeonseol (TV seriál)
Dahamgge chachacha (TV seriál)
2008 Abbaje eommahana (TV seriál)
Daehanminguk byeonhosa (TV seriál)
Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)
Susabanjang choiiljoo (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 밤도깨비 (TV pořad)
2013 맨발의 친구들 (TV pořad)
2012 고쇼 (TV pořad)
2011 가족의 탄생 (TV pořad) - mod.
김연아의 키스 & 크라이 (TV pořad)
힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
2009 출발 드림팀 (TV pořad)
1999 개그콘서트 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky