foto

Luke Dunkley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 The Secret Garden
2018 Ophelia
2017 Dark River
2015 Královská noc
2013 Třináctý příběh (TV film)
2010 Excluded (TV film)
2008 Smutky slečny Austenové (TV film)
2007 Forgiven (TV film)
The Trial of Tony Blair (TV film)
2004 Frances Tuesday (TV film)
Sex & Lies (TV film)
2003 Crust
Real Men (TV film)
Reversals (TV film)
2002 Ashes and Sand
2001 Dog Eat Dog
2000 Drsná škola (TV film)
1999 Extremely Dangerous (TV film)

TV seriály

2018 Patrick Melrose (TV seriál)
Mateřské mléko (E04)
Ani muk (E02)
2016 National Treasure (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
The Crown (TV seriál)
Act of God (S01E04)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
The Last Panther (E06)
Angel of Death (E05)
Serpents Kiss (E04)
další epizody (6)
2014 Utopia (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2013 Textilka (TV seriál)
Utopia (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2012 The Last Weekend (TV seriál)
2011 Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
The Fades (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
V utajení (TV seriál)
2010 Money (TV seriál)
2009 Paradox (TV seriál)
Runaway (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
Odvážný Crusoe (TV seriál)
2007 Cape Wrath (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2006 Život v buši (TV seriál)
2005 Vincent (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
2003 Single (TV seriál)
2002 Druhá míza (TV seriál)
Rose and Maloney (TV seriál)
2001 Teachers (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1998 Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hirošima (TV film)
2003 Zabít Hitlera (TV film)
2002 Hollywood Machine, The (TV seriál)
Hollywood, Inc. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace