foto

Monica Parker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 I Know What I Saw (TV film)
Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
2006 Populace 436
2005 Gurmánská láska (TV film)
2001 Anděl na skřipci
2000 Příběh malé Jacey (TV film)
1998 Dokonalá vražda
Na konci cesty (TV film)
1996 Na útěku (TV film)
Radiant City (TV film)
1995 The Other Woman (TV film)
1994 Long Shadows (TV film)
Vítejte ve Wellville
1993 Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Očima vraha (TV film)
1989 All's Fair
1988 Přepnout na život
1987 On je má dívka
1985 Policejní akademie 2
Terminal Choice
1984 Scorned and Swindled (TV film)
Strawberry Shortcake and the Baby Without a Name
Žena v červeném
1983 What Have We Learned, Charlie Brown? (TV film)
1981 Nevhodné informace
Stand by Your Man (TV film)
1980 Coming Out Alive
1979 Běžec
1973 Keep It in the Family

TV seriály

2015 Defiance (TV seriál)
Upon the March We Fittest Die (S03E13)
When Twilight Dims the Sky Above (S03E10)
Where the Apples Fell (S03E06)
další epizody (6)
2014 Working the Engels (TV seriál)
Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
This Woman's Work (S02E06)
Putting the Damage On (S02E05)
další epizody (6)
2013 Defiance (TV seriál)
Everything Is Broken (S01E12)
Past Is Prologue (S01E11)
If I Ever Leave This World Alive (S01E09)
další epizody (5)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Od nuly (S04E06)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Muž z Pentagonu (S01E02)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2003 Anorexie (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ms. Matched (TV film)

TV seriály

1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Second City TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace