foto

Barry Otto

  • nar. 1941
    Brisbane, Queensland, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fish with Legs
2015 Mrkáček Bill
2013 Velký Gatsby
2012 A Cautionary Tail - vyp.
2010 Legenda o sovích strážcích
Seamstress
South Solitary
2009 Schadenfreude
2008 Austrálie
In a Pig's Eye
Newcastle
Three Blind Mice
$9.99
2007 Krokodýl: Návrat do krvavé laguny
La même nuit
Soul Mates
2004 Loot (TV film)
Love's Brother
Through My Eyes (TV film)
2002 Dad's Clock - vyp.
Visitor, The
2001 Bojovníci (TV film)
1998 Dead Letter Office
1997 Cut in the Rates, A
Líbej nebo zabij
Oscar a Lucinda
Terč
The Beneficiary
1996 Lilian's Story
Neústupný
Noc bláznů
1995 Dad and Dave: On Our Selection
1994 Exile
1993 The Custodian
The Door (studentský film)
Touch Me
1992 Tanec v srdci
1990 Hlubiny srdce (TV film)
1989 Black Sorrow
Mstitel
The Hijacking of the Achille Lauro (TV film)
1988 Švadlena
1987 I've Come About the Suicide (TV film)
Kvílení vlkodlaků 3
Takeover (TV film)
1986 More Things Change..., The
1985 Nebe - peklo - ráj
1984 The Secret Discovery of Australia (TV film)
Undercover
Who Killed Hannah Jane? (TV film)
1982 Norman Loves Rose

TV seriály

2015 Pypo (TV seriál)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
2009 Jesters, The (TV seriál)
2006 Stupid Stupid Man (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
2002 Don't Blame the Koalas (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Coup by Clam (S04E10)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
Outriders (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Frontier (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
1993 Under the Skin (TV seriál)
1990 Novinář (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1987 Vietnam (TV seriál)
1986 Studio 86 (TV seriál)
1985 Fast Lane, The (TV seriál)
1984 Singles (TV seriál)
1983 Dismissal, The (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1978 Case for the Defence (TV seriál)
Tickled Pink (TV seriál)
1975 Until Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Punisher: Gag Reel
2012 Utopia Girls (TV film)

TV pořady

2009 Flickerfest on Extra (TV pořad)
2003 The 2003 Australian Film Institute Awards (TV pořad)
1977 Benny Hill Down Under (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace