foto

Käte Jaenicke

  • nar. 22.3.1928
    Gdaňsk, Německá říše
  • zem. 1.11.2002 (74 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Eine Frau namens Harry
1989 Opravdoví muži nejedí gumové medvídky
1987 Gambit (TV film)
Haus im Nebel, Das (TV film)
1986 Tatort - Pension Tosca oder Die Sterne lügen nicht (TV film)
1985 Abschied in Berlin
Bittere Ernte
1984 Der Bär
1982 Tatort - Wat Recht is, mutt Recht blieben, (TV film)
1979 Baldauf (TV film)
La confusion des sentiments (TV film)
Nachbarn und andere nette Menschen (TV film)
Plechový bubínek
1978 Eine Dummheit macht auch der Gescheiteste (TV film)
1977 Glücksucher (TV film)
1976 Auf Biegen oder Brechen
1973 Im Reservat
1971 Der trojanische Sessel (TV film)
Die Dollarprinzessin (TV film)
1970 Das Stundenhotel von St. Pauli
Lieben Kinder, Die (TV film)
Mord im Pfarrhaus (TV film)
Williho nic nerozhází
Wir - zwei
1969 Asternplatz 10 Uhr 6 (TV film)
O süße Geborgenheit (TV film)
1968 Unfall, Der (TV film)
Zeit der halben Herzen (TV film)
1967 Kleine Teehaus, Das
1966 Abschied (TV film)
Prairie-Saloon (TV film)
Thérèse Raquin (TV film)
Wie lernt man Reisen? (TV film)
1965 Die Heirat (TV film)
Seraphine oder Die wundersame Geschichte der Tante Flora (TV film)
Thérèse Raquin (TV film)
1964 Das Fräulein an der Kasse (TV film)
Prairie-Saloon (TV film)
1963 Der Sog (TV film)
1962 Nicht zuhören, meine Damen! (TV film)
Walzer der Toreros, Der (TV film)
Útěk z Východního Berlína
1961 Davon träumen alle Mädchen
Heute gehn wir bummeln
Kassette, Die (TV film)
Unser Haus in Kamerun
Zwischen den Zügen (TV film)
1960 Der letzte Fussgänger
Ich schwöre und gelobe
Willy, der Privatdetektiv
1959 Das blaue Meer und Du
König ist tot, Der (TV film)
Marili
Peter schießt den Vogel ab
1958 Die Schleuse (TV film)
Wie es euch gefällt (TV film)
1956 Das Konzert (TV film)
Schatten in der 3. Avenue (TV film)
1955 Der Bär (TV film)
Der Spazierstock (TV film)
Ein Phoenix zuviel (TV film)

TV seriály

1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Drehort Pfarrhaus (TV seriál)
1989 Spreepiraten (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1983 Abenteuer Bundesrepublik (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
Medienklinik (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
Neues vom Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1972 Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1971 Doppelgänger (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1967 Till, der Junge von nebenan (TV seriál)
1965 Unser Pauker (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
Krimi-Quiz - Amateure als Kriminalisten (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1962 Alle meine Tiere (TV seriál)
1960 Die Hesselbachs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace