foto

Albert Rueprecht

  • nar. 24.7.1929 (90 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Der Bauer als Millionär (TV film)
1999 Ein Herz wird wieder jung
1994 Saubere Aktien (TV film)
1992 Leas Hochzeit (TV film)
1990 Schwarz Rot Gold - Wiener Blut (TV film)
1979 Pitié dangereuse, Le (TV film)
Železná maska
1976 Duett zu dritt
1975 Hrabě Monte Christo (TV film)
1973 Tatort - Frauenmord (TV film)
1971 Kill!
1970 Blaue Blüten (TV film)
Frisch, fromm, fröhlich, frei
Maximilian von Mexiko (TV film)
1969 Liebelei (TV film)
Zwei aus Verona (TV film)
1968 Nächste Herr, dieselbe Dame, Der
1967 Die Schule der Frauen (TV film)
Katzenzungen (TV film)
1965 Das Mädel aus dem Böhmerwald
Radetzkymarsch (TV film)
1964 Boeing - Boeing (TV film)
Ein schöner Herbst (TV film)
1962 Der fidele Bauer (TV film)
Forever My Love
The Counterfeit Traitor
Vogelhändler, Der
1961 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
1960 Himmel, Amor und Zwirn
Song Without End
1959 Lass mich am Sonntag nicht allein
1958 Das Dreimäderlhaus
Der Sündenbock von Spatzenhausen
Im Prater blüh'n wieder die Bäume
Wiener Luft
Worüber man nicht spricht - Frauenarzt Dr. Brand greift ein
1957 Der müde Theodor
Die Zwillinge vom Zillertal
Dort in der Wachau
Sissi, císařovnina osudová léta
1956 Bademeister Spargel
Dort oben, wo die Alpen glühen
Wo der Wildbach rauscht
1955 Das Mädchen vom Pfarrhof
Die Sennerin von St. Kathrein
Die Wirtin zur Goldenen Krone
1954 Das Licht der Liebe
Lesník ze Stříbrného lesa
Sündige Dorf, Das
1953 Bauernrebell, Der
Die fünf Karnickel

TV seriály

1990 Roda Roda (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1966 Tintenfische, Die (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mein Bezirk: Meine Wieden (TV film)

Divadelní záznam

1989 Professor Bernhardi (divadelní záznam)
1980 Die Fee (divadelní záznam)
1969 Leni (divadelní záznam)
1963 Wie es Euch gefällt (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky