foto

Clive Swift

  • nar. 9.2.1936
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.2.2019 (82 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rosamunde Pilcher: Dokonalý život (TV film)
2003 101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
2002 Jak ukrást Bess
Young Arthur (TV film)
1997 Gaston's War
1994 Audience with Ken Dodd, An (TV film)
1991 The War That Never Ends (TV film)
1988 Journey's End (TV film)
Mladý Toscanini
1987 Samé lži (TV film)
Slavný případ (TV film)
1984 Cesta do Indie
Memed My Hawk
Pericles, Prince of Tyre (TV film)
1983 Events in a Museum (TV film)
Martin Luther, Heretic (TV film)
Praying Mantis (TV film)
1981 Excalibur
1980 Dr. Jekyll and Mr. Hyde (TV film)
1978 Námořníkův návrat
1976 Romeo and Juliet (TV film)
1973 Muž nahoře
The National Health
1972 Smrtelná čára
Warning to the Curious, A (TV film)
Zběsilost
1971 Stalls of Barchester, The (TV film)
1968 A Midsummer Night's Dream
1965 Catch Us If You Can
1952 Klub Pickwickovců

TV seriály

2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zločin a trest (S19E02)
2015 SunTrap (TV seriál)
2014 Kuků (TV seriál)
Funeral (S02E04)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 The Old Guys (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1995 Zachovávat dekorum (TV seriál)
The Pageant (S05E11)
The Hostess (S05E10)
The Rolls Royce (S05E09)
další epizody (11)
1994 Zachovávat dekorum (TV seriál)
Angel Gabriel Blue (S04E09)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
Sea Fever (S04E08)
Let There Be Light (S04E07)
Please Mind Your Head (S04E06)
další epizody (8)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
What to Wear When Yachting (S03E07)
The Art Exhibition (S03E06)
Richard's New Hobby (S03E05)
další epizody (7)
1991 Zachovávat dekorum (TV seriál)
The Father Christmas Suit (S02E11)
A Picnic for Daddy (S02E10)
The Three Piece Suite (S02E09)
další epizody (11)
1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
The Christening (S01E06)
Daisy's Toyboy (S01E05)
The Charity Shop (S01E04)
další epizody (6)
1989 Haf! (TV seriál)
Laura and Disorder (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
Les Girls (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Boon (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1982 New Adventures of Lucky Jim, The (TV seriál)
The Barchester Chronicles (TV seriál)
1981 Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 A Family Affair (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Bless Me Father (TV seriál)
Born and Bred (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
Send in the Girls (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
Clayhanger (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1974 South Riding (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Dead of Night (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Dombey and Son (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Ways with Words (TV seriál)
1965 Knock on Any Door (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Love Story (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
Funny Blokes of British Comedy, The (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)
1998 Funny Women (TV film)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2001 Weakest Link (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace