foto

Yousuf Azami

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 12 hrdinů
2015 Aloha
2014 Camp X-ray
2013 Na život a na smrt
2009 Bratři
2007 Soukromá válka pana Wilsona
2006 Color of the Cross
Zastav a nepřežiješ
2004 Národní bezpečnost (TV film)
2003 Válečné příběhy (TV film)
1997 Moonbase

TV seriály

2020 Tým SEAL (TV seriál)
Drawdown (S03E16)
2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Blood Brothers (S02E10)
2016 Shooter (TV seriál)
Overwatch (S01E04)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Shadow Riders (S04E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky