foto

Yousuf Azami

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 12 hrdinů
2015 Aloha
2014 Camp X-ray
2013 Na život a na smrt
2009 Bratři
2007 Soukromá válka pana Wilsona
2006 Color of the Cross
Zastav a nepřežiješ
2004 Národní bezpečnost (TV film)
2003 Válečné příběhy (TV film)
1997 Moonbase

TV seriály

2016 Shooter (TV seriál)
Overwatch (S01E04)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace