foto

Richard Shepard

  • nar. 1965
    New York, USA

Biografie

Richard Shepard (1965, New York), scenárista, režisér a producent, je držitelem cen DGA a Emmy. Tuzemským i zahraničním divákům je známý jako tvůrce snímků Matador (2005) s Piercem Brosnanem, Lovci stínů (2007) s Richardem Gerem nebo Dom Hemingway (2013) s Judem Lawem. Docházel na New York University, studia ale nikdy nedokončil, protože propadl z povinných předmětů. Podle vlastních slov však na čestný diplom stále čeká.

50. MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Perfection
2017 Projekt Tokio
2013 Dom Hemingway
2011 Danni Lowinski (TV film)
2008 Bad Mother's Handbook (TV film)
2007 Lovci stínů
2005 Matador
2001 Class Warfare (TV film)
2000 Mexico City
1999 Bez dechu
1996 Mercy
The Royale (TV film)
1992 Inside Out IV
1991 Inside Out
Velká sázka
1990 Cool Blue

TV seriály

2019 The Twilight Zone (TV seriál)
The Wunderkind (E05)
2018 Sweetbitter (TV seriál)
Salt (E01)
2017 Girls (TV seriál)
The Bounce (S06E07)
American Bitch (S06E03)
2016 Girls (TV seriál)
Ahoj, Kitty (S05E07)
Panika v Central Parku (S05E06)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Blízko (S04E06)
Okupace (S04E05)
2014 Salem (TV seriál)
The Vow (S01E01)
Girls (TV seriál)
Flo (S03E09)
Drobné výdaje (S03E08)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Videohry (S02E07)
Cizí odpad (S02E05)
2012 Girls (TV seriál)
Dej mi pokoj (S01E09)
Hannin deníček (S01E04)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Pilot (E01)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Na život a na smrt (S05E18)
2009 In the Motherhood (TV seriál)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Láska a káva (S02E10)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Extrémní agresor (S01E01)
1996 Remember WENN (TV seriál)

Dokumentární

2009 Já vím, žes to byl ty: John Cazale známý, neznámý

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2018 The Perfection
2017 Projekt Tokio
1999 Bez dechu

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace