foto

Adrian Shergold

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Denmark
2017 Vtipná kráva
2013 Lucan (TV film)
2008 Fiona's Story (TV film)
He Kills Coppers (TV film)
2007 Clapham Junction (TV film)
Vyznání Anny Elliotové (TV film)
2006 Low Winter Sun (TV film)
2005 Poslední kat
Ředitelka (TV film)
2004 Dirty Filthy Love (TV film)
Záhadné zmizení v Istanbulu (TV film)
2003 Danielle Cable: Eyewitness (TV film)
Second Coming, The (TV film)
2001 Buried Treasure (TV film)
1999 Births, Marriages and Deaths (TV film)
Last Christmas (TV film)
1995 Devil's Advocate (TV film)
1993 Příliš vydařený útěk (TV film)
1990 Close Relations (TV film)
1987 Will You Love Me Tomorrow (TV film)
1986 Best Years of Your Life, The (TV film)

TV seriály

2016 My Mother and Other Strangers (TV seriál)
God Rest You Merry (E05)
Vera (E04)
The Price (E03)
další epizody (5)
The Nightmare Worlds of H.G. Wells (TV seriál)
2015 The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
2012 Eternal Law (TV seriál)
2011 Mad Dogs (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Hidden Depths (S01E01)
2003 Early Doors (TV seriál)
2001 Micawber (TV seriál)
Swallow (TV seriál)
1999 Eureka Street (TV seriál)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
1992 Goodbye Cruel World (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1988 Christabel (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Hold the Back Page (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1979 Zlaté stoky
1975 Murder Motel (TV film)
Obnažený státní úředník (TV film)
1970 Hunting of Lionel Crane (TV film)

TV seriály

1992 Life and Times of Henry Pratt, The (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1972 Mandog (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Will You Love Me Tomorrow (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace