foto

Craig Titley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
2003 Dvanáct do tuctu
2001 Flek

TV seriály

2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Force of Gravity (S05E21)
Principia (S05E13)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Rewind (S05E05)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Uprising (S04E03)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2008 Star Wars: Klonové války (TV seriál)

Dokumentární

2001 Conspiracy Theory: Did We Land on the Moon? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace