foto

April Ferry

  • nar. 31.10.1932 (85 let)
    North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Mohenjo Daro
2015 Jurský svět
2014 Robocop
2013 Elysium
2009 Box
Náhradníci
2008 Na hraně lásky
2006 Apokalypsa
2003 Policajti na baterky
Terminátor 3: Vzpoura strojů
2001 Donnie Darko
Lovec démonů
15 minut
2000 Boys and Girls
Ponorka U-571
1999 Téměř bez šance
1998 Nástrahy lásky
Podoby lásky
1997 Don King: Jenom v Americe (TV film)
Flubber
Smutný kluk
Temné spiknutí
1996 Rockford Files: Friends and Foul Play, The (TV film)
Rockford Files: Godfather Knows Best, The (TV film)
Rockford Files: If the Frame Fits..., The (TV film)
Rockford Files: Punishment and Crime, The (TV film)
Spiklenci
1995 Rockford Files: A Blessing in Disguise, The (TV film)
1994 Malí obři
Maverick
Rockford Files: I Still Love L.A., The (TV film)
1993 Beethoven 2
Zachraňte Willyho!
1992 Babe
Radio Flyer
Zhoubná vášeň
1990 Jako anděl
1989 Dítě na zakázku
Jmenuji se Bill W. (TV film)
Leviathan
Tři uprchlíci
1988 Dětská hra
Manželské etudy
1987 Láska nebeská
Letadla, vlaky, automobily
1986 Poltergeist II
Velké nesnáze v Malé Číně
1985 Dostanu tě!
1984 Mikova vražda
1983 Velké rozčarování
1981 The Sophisticated Gents (TV film)

TV seriály

2014 Extant (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Nezbytný výmysl (S02E08)
další epizody (10)
2005 Řím (TV seriál)
Únorové kalendy (S01E12)
Kořist (S01E11)
Slavnost (S01E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Mikova vražda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace