foto

Peggy A. Schnitzer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Je prostě báječná
2012 Díky za ty dary
2011 Zabiják Joe
2009 Láska a jiné kratochvíle
2006 Brouk
2005 Nájemníci
Štastné konce
1993 Přísahal jsem pomstu (TV film)

TV seriály

2017 The Catch (TV seriál)
The Dining Hall (S02E03)
The Hammer (S02E02)
The New Deal (S02E01)
2007 Californication (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace