foto

Peggy A. Schnitzer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Violet
2014 Je prostě báječná
2012 Díky za ty dary
2011 Zabiják Joe
2009 Láska a jiné kratochvíle
2006 Brouk
2005 Nájemníci
Štastné konce
1993 Přísahal jsem pomstu (TV film)

TV seriály

2019 Hodný holky (TV seriál)
Jeff (S02E12)
Lovná sezóna (S02E11)
Tahle země je tvá (S02E10)
další epizody (6)
2018 Hodný holky (TV seriál)
Víc prachů, víc problémů (S01E02)
Pilot (S01E01)
2017 The Catch (TV seriál)
The Dining Hall (S02E03)
The Hammer (S02E02)
The New Deal (S02E01)
2007 Californication (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky