foto

Haydn Keenan

  • nar. 1951
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Pandemonium
1983 Going Down
1978 Cello
1972 Stephany

TV seriály

1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Persons of Interest (TV seriál)
2007 Golden Sandals: The Art of Reg Mombassa
1982 The Running Game (TV film)
1980 Christina Stead

Herecká filmografie

Filmy

1987 Pandemonium
1974 27A
1969 Doors

TV seriály

1985 Winners (TV seriál)

Dokumentární

2013 Persons of Interest (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1987 Pandemonium
1983 Going Down
1978 Cello
1974 27A
1972 Stephany

Dokumentární

1982 The Running Game (TV film)
1980 Christina Stead
1975 Grace Crowley

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Pandemonium
1972 Stephany

Dokumentární

2013 Persons of Interest (TV seriál)
2007 Golden Sandals: The Art of Reg Mombassa
1982 The Running Game (TV film)

Střihačská filmografie

Filmy

1978 Cello
1972 Stephany

Dokumentární

2013 Persons of Interest (TV seriál)
2007 Golden Sandals: The Art of Reg Mombassa

Kameramanská filmografie

Filmy

1978 Cello

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky