foto

Alexandra Welker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Alvin a Chipmunkové 3
Hop
2010 Chlupatá odplata
Tough Trade (TV film)
2009 Absolventka
Alvin a Chipmunkové 2
2008 Azyl
Život je stres
2007 Alvin a Chipmunkové
2006 A House Divided (TV film)
John Tucker musí zemřít
2005 Miluji tě k sežrání
Vzestup Arnolda Schwarzeneggera (TV film)
2003 Láskou praštěná
2001 Prci, prci, prcičky 2
Špinavej Joe
2000 Fortunate Son (TV film)
1999 Big Brass Ring, The
Seven Girlfriends
1998 Blázni v parku
Phoenix
1997 Big Brass Ring, The
Retroactive
Vetřelec 007
1996 Hra o život
1995 Flirt
Low Life, The
Špinavé prachy
1994 Amateur
Pětiboj
Somebody to Love
Zhasnutá světla
1993 Ambush of Ghosts, An
Věčná touha
1992 Simple Men

TV seriály

2018 Everything Sucks! (TV seriál)
We Were Merely Freshmen (E10)
My Friends Have Been Eaten by Spiders (E09)
I Just Wanna Be Anybody (E08)
další epizody (10)
2016 Grimm (TV seriál)
Začátek konce 2/2 (S05E22)
Začátek konce 1/2 (S05E21)
Zlá noc (S05E20)
další epizody (10)
2015 Grimm (TV seriál)
Noc Wesenů (S05E06)
Král krys (S05E05)
Souboj o krásnou pannu (S05E04)
další epizody (19)
2014 Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
O Grimmovi, který ukradl Vánoce (S04E07)
Dálnice plná slz (S04E06)
další epizody (7)
2013 Grimm: Meltdown (TV seriál)
2012 Grimm (TV seriál)
Woman in Black (S01E22)
Big Feet (S01E21)
Happily Ever Aftermath (S01E20)
další epizody (15)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2004 O.C. (TV seriál)
The Ties That Bind (S01E27)
The Strip (S01E26)
The Shower (S01E25)
další epizody (13)
2003 O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Best Chrismukkah Ever (S01E13)
The Secret (S01E12)
další epizody (14)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1998 Significant Others (TV seriál)
1996 Relativity (TV seriál)

Dokumentární

1994 Upíři, vlkodlaci a čarodějnice

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace