foto

Philip Stark

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Hele vole, kde mám káru?

TV seriály

2012 Pes a jeho blog (TV seriál)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Kočičí rvačka (S02E25)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Cigareta (S02E09)
Školní ples (S01E19)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S01E12)
Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat) (S01E11)
Městečko South Park (TV seriál)
Mecha-Streisanda (S01E12)
1997 Městečko South Park (TV seriál)
Zánět spojivek (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace