foto

Philip Stark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Hele vole, kde mám káru?

TV seriály

2012 Pes a jeho blog (TV seriál)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Fezův duch (S08E21)
Kráska a zvíře (S08E16)
2005 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Konec jedné éry (S08E06)
Zakázané ovoce (S07E17)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hydeův první den (S07E05)
Harmonika (S06E20)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S06E07)
Zaseknuti v rutině (S05E21)
Hodně lásky (S05E16)
2002 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Odmlka (S05E05)
Ericův kousek s corvettou (S04E22)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Donnin příběh (S04E08)
Vstup do zákulisí (S03E24)
Zkoušky pro M.Kelsa (S03E18)
další epizody (4)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Kočičí rvačka (S02E25)
Sourozenecké nesváry (S02E22)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Cigareta (S02E09)
Školní ples (S01E19)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S01E12)
Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat) (S01E11)
Městečko South Park (TV seriál)
Mecha-Streisanda (S01E12)
1997 Městečko South Park (TV seriál)
Zánět spojivek (S01E07)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky