foto

Simon Jones

  • nar. 27.7.1950 (67 let)
    Charlton Park, Wiltshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Griffin a Phoenixová
Spectropia
2005 Stopařův průvodce po Galaxii
2003 Špióni z Cambridge (TV film)
1999 Aféra Thomase Crowna
Paramour
1998 Guru in Seven
1997 Tichý nepřítel
1996 Matilda
1995 12 opic
1994 Normandy: The Great Crusade (TV film)
Zázrak v New Yorku
1993 Poslíček
1991 Američanka
1990 Zelená karta
1986 Klub ráj
1985 Brazil
1983 Monty Pythonův smysl života
1982 Giro City
Privates on Parade
1981 Rudí
1980 Sir Henry na panství Rawlinson
1976 Out of the Trees (TV film)

TV seriály

2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
2000 Oz (TV seriál)
The Bill of Wrongs (S04E03)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 LIBERTY! The American Revolution (TV seriál)
1996 Remember WENN (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1991 Shrinks (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Sunday Premiere: Claws (TV seriál)
1986 Černá zmije II (TV seriál)
1985 Výkupné (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1982 Muck and Brass (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1976 Rock Follies (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2002 Benjamin Franklin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace