foto

Alan J.W. Bell

  • nar. 14.11.1937 (80 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Láska mezi řádky
1999 Lost for Words (TV film)

TV seriály

1993 Comedy Playhouse (TV seriál)
1982 There's a Lot of It About (TV seriál)
1981 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1979 Neskutečné historky (TV seriál)
Zlatý Gordon (S02E02)
Whinfreyho poslední případ (S02E01)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1981 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace