foto

Igor Dmitrijev

  • nar. 29.5.1927
    Leningrad, Sovětský svaz
  • zem. 26.1.2008 (80 let)
    St. Petěrburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Znaki ljubvi
2005 Daleko od Sanset Bulvara
2001 Podari mně lunnyj svět
2000 Romanovy: Věncenosnaja semja
1994 Koleso ljubvi
Veselenkaja pojezdka
1992 Ispověď soděržanki
Muškeťory dvadcať let spusťa
Piękna nieznajoma
Tarťuf (TV film)
1991 I čjort s nami!
1990 Bitva trjoch korolej
Kogda svjatyje marširujut
1989 A byl li Karotin
Brodjačij avtobus
Cyrano de Bergerac
Don Sezar de Bazan (TV film)
1988 Shtany
Stukač
Světlaja ličnosť
1987 Běloje prokljatě
Pohádka o zamilovaném malíři
1986 Sčastliv, kto ljubil
1985 Rus iznačalnaja
Sezon čuděs
Skazočnoje putěšestvije mistera Bilbo Begginsa Hobbita (TV film)
1984 Prochindiada, ili běg na městě
Skazki starogo volšebnika (TV film)
Vyjigryš odinokogo kommersanta
1983 Anna Pavlovova
Bezumnyj děň inženěra Barkasova (TV film)
Magistral
Nebezpečná hranice
1982 Bez příčiny
Pokrovskije vorota (TV film)
Silák
1981 Prodannyj smech (TV film)
Silva (TV film)
1980 Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Lov na tygra (TV film)
Idealnyj muž
Kopilka (TV film)
Moj papa - idealist
Tolko v mjuzik-cholle (TV film)
1979 Goluboj karbunkul (TV film)
Klub sebevrahů (TV film)
Letučaja myš (TV film)
Sherlock Holmes a doktor Watson: Krvavý nápis (TV film)
Stakan vody (TV film)
1978 Jaroslavna: Královna Francie
Po ulicam komod vodili...
Sobaka na seně (TV film)
Uchoďa - uchodi
Vyznání lásky
Zpětná vazba
1977 Hloupý Ivánuška
Zolotaja mina
1976 Důvěra
1975 Hvězda kouzelného štěstí
Kto byl ničem...
1972 Rozloučení s Petrohradem
1971 Dauria
1970 Ljubov Jarová
Odin iz nas
Sny lásky
1968 Dávno, dávno tomu
Nikolaj Bauman
Ošibka Onore de Balzaka
1967 Operacija Trest (TV film)
Zeljonaja kareta
1965 Maskovaný hrdina
1964 Hamlet
1963 Já, Kain XVIII
1962 Čjornaja čajka
1959 Porušený slib
1958 Tichý Don II.
1957 Tichý Don I.
1956 Ona Vas lyubit

TV seriály

2006 Vospominanija o Šerloke Cholmse (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
2004 Kamarádi balónci (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Duplet (S06E05)
2003 Anastázie (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Trubka firmy "Danchill" (S02E05)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)
1993 Zlatá horečka: Úprk do Squaw Creek (TV seriál)
1975 Strogovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky