foto

Chris Brainwood

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Dokumentární

2014 Cesta za kávou se Simonem Reevem (TV film)
Cesta za čajem se Simonem Reevem (TV film)
2013 Austrálií se Simonem Reevem (TV seriál)
2012 Indický oceán se Simonem Reevem (TV seriál)
Jon Richardson: A Little Bit OCD (TV film)
2011 Nejtěžší podmínky (TV seriál)
2008 Greatest Cities of the World (TV seriál)
2004 Animal Passions (TV film)
This World (TV seriál)
2002 SAS: Máte na to? (TV seriál)
1996 Airport (TV seriál)
1993 Hollywood U.K. (TV seriál)
1989 Clive James' Postcard from... (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

2004 Ano, šéfe s Gordonem Ramseym (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky