foto

Bernard Toublanc-Michel

  • nar. 6.12.1927 (93 let)
    Ancenis, Loire-Atlantique, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Michigan mélodie (TV film)
1983 Dernière cigarette, La (TV film)
1982 Allons voir si la rose (TV film)
1980 Grotte aux loups, La (TV film)
1979 Moyens du bord, Les (TV film)
1975 Malin plaisir, Le
1970 Le Petit Bougnat
1968 Adolphe, ou l'âge tendre
1967 Cinq gars pour Singapour
1964 Baisers, Les
La difficulté d'être infidèle
1955 Âmes d'argile

TV seriály

1981 Martine Verdier (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Mutant, Le (TV seriál)
Z'ados, Les (TV seriál)
1976 Anne jour après jour (TV seriál)
Histoires peu ordinaires (TV seriál)
1974 Étranger, d'où viens-tu? (TV seriál)
1973 Provocateur, Le (TV seriál)
Témoignages (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky