foto

Robert Watts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1983 Kentucky Woman (TV film)
1981 Midnight Lace (TV film)
1979 Beggarman, Thief (TV film)
1977 Letiště '77
Sex and the Married Woman (TV film)
1976 McNaughton's Daughter (TV film)
1975 The Specialists (TV film)
1973 Sssssss
1971 City, The (TV film)
Vanished (TV film)
1969 Lonely Profession, The (TV film)
1956 Vyzvání k tanci
1953 Terror on a Train
1952 The Hour of 13
1951 Calling Bulldog Drummond
Night Into Morning
1950 Watch the Birdie

TV seriály

1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
There Goes the Neighborhood (S01E03)
1981 Darkroom (TV seriál)
1979 House Calls (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Stone (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Dark Secret of Harvest Home, The (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Jak vytočit vraždu (S07E04)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace