foto

Denise Wingate

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Vyšinutý
2018 City of Lies
Máš ji!
2017 Na férovku, pane učiteli
2016 So B. It
2015 Cheerleader Death Squad (TV film)
V mysli vraha
2014 Malí uličníci: Záchranná mise
2013 Sezóna zabíjení
2012 Cesta na tajuplný ostrov 2
Tři moulové
2011 Týden bez závazků
2010 Smrt a život Charlieho St. Clouda
2009 Bejvalek se nezbavíš
Ženy v nesnázích
2007 Oběť: Lovec krve
Smrtonosná past 4.0
The Weekend (TV film)
2006 Rande měsíce
2005 Nesvatbovi
2004 Moderní Popelka
Paparazzi
2003 Radio
2002 Prostě sexy
2001 Duše mrtvých
Novocaine
2000 Velmi nebezpečné známosti 2
1999 Modrý blesk
Taková normální holka
Velmi nebezpečné známosti
1998 Alarm
Denial
Dokonalá kořist (TV film)
Jidášův polibek
1997 Má poslední sebevražda
Touch Me

TV seriály

2012 Wedding Band (TV seriál)
1996 Melrose Place (TV seriál)
Dead Sisters Walking (S04E32)
Full Metal Betsy (S04E31)
Peter's Excellent Adventure (S04E30)
další epizody (17)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Oy! to the World (S04E15)
Two Flew Over the Cuckoo's Nest (S04E14)
Hook, Line and Hayley (S04E13)
další epizody (30)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Holiday on Ice (S03E15)
Sex, Drugs and Rockin' the Cradle (S03E14)
Just Say No (S03E13)
další epizody (31)
1993 Melrose Place (TV seriál)
Under the Mistletoe (S02E15)
Strange Bedfellows (S02E14)
Duet for One (S02E13)
další epizody (29)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Vánoce v Melrose (S01E18)
Jake proti Jakovi (S01E17)
Celá pravda (S01E16)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky