foto

Ruth E. Carter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Coming 2 America
2019 Jmenuju se Dolemite
2018 Black Panther
2017 Marshall
Na doraz
2016 Špióni odvedle
2015 Chi-Raq
2014 Co s láskou
Da Sweet Blood of Jesus
Selma
2013 Film mých snů (TV film)
Komorník
Oldboy
2012 Záblesk slávy
2011 Bez dechu
2010 Frankie & Alice
2009 Bravo Girls: Bojovat až do konce
Samec
Tak si představ
Černej Dynamit
2008 Seznamte se s Davem
2006 Faceless (TV film)
2005 Serenity
Čtyři bratři
2004 Příběh žraloka
Ring volný
2003 Bláznivá školka
2002 Jsem agent
2001 Dr. Dolittle 2
Tvrďák
2000 Drsnej Shaft
Láska a basket
Price of Glory
Síla klamu
1999 Krvavé léto v New Yorku
1997 Amistad
Bláznivé holky na lovu
Vítejte v Rosewood
1996 Velký švindl
1995 Hra se smrtí
Vlak plný peněz
1994 Cobb
Crooklyn
Hra o přežití
1993 Muž meteor
Tina Turner
1992 Malcolm X
1991 Horečka džungle
House party 2: Pyžamový mejdan
The Five Heartbeats
1990 Mý lepší blues
1989 Jednej správně
1988 Blázinec ve škole
Dostanu tě, syčáku

TV seriály

2018 Yellowstone (TV seriál)
The Long Black Train (S01E04)
2016 Kořeny (TV seriál)
Part 4 (E04)
Part 3 (E03)
Part 2 (E02)
další epizody (4)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Pilot (E01)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
2007 Žralok (TV seriál)
Starlet Fever (S01E14)
Teacher's Pet (S01E13)
Wayne's World (S01E12)
další epizody (4)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Sins of the Mother (S01E10)
Dial M for Monica (S01E09)
Love Triangle (S01E08)
další epizody (10)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Good News, Bad News (S01E01)

Dokumentární

2020 Kosmos: Možné světy (TV seriál)
Schody ke hvězdám (E01)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky