foto

Paolo Nuzzi

  • nar. 2.12.1939 (81 let)
    Neapol, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1976 Giovannino
1974 Piatto piange, Il

TV seriály

1971 Qualcuno bussa alla porta (TV seriál)
1970 I giovedì della signora Giulia (TV seriál)

Dokumentární

1963 I misteri di Roma

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Giovannino
1974 Piatto piange, Il

TV seriály

1970 I giovedì della signora Giulia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky