foto

Anne-Marie Marchand

  • nar. 27.5.1929
  • zem. 1.8.2005 (76 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1988 La Leggenda del santo bevitore
Phèdre (TV film)
1986 L'Été 36 (TV film)
1982 Návrat Martina Guerra
1981 Ubu cocu ou l'archéoptéryx (TV film)
1980 L'ami dans le miroir (TV film)
1976 F... comme Fairbanks
1974 Les trois soeurs (TV film)
Un bon patriote (TV film)
1971 Petit matin, Le
Shéhérazade (TV film)
1970 Piti Piti Pa
1968 Double inconstance, La (TV film)
1967 Affaire Lourdes, L' (TV film)
Antoine et Cléopâtre (TV film)
Arlésienne, L' (TV film)
L'invention de Morel (TV film)
1966 Destin de Rossel, Le (TV film)
1965 Don Juan (TV film)
Huis clos (TV film)
1964 Indes noires, Les (TV film)
Woyzeck (TV film)
1963 Premier amour (TV film)
1962 Célibataires, Les (TV film)
Dame aux camélias, La (TV film)
Les bostoniennes (TV film)
Mal court, Le (TV film)
Seconde surprise de l'amour, La (TV film)
1961 Fanny
Flore et Blancheflore (TV film)
Hauteclaire (TV film)
Mariage de Figaro, Le (TV film)
1960 Kalné vody
Le dialogue des Carmélites
Montserrat (TV film)
1958 Nevídáno, neslýcháno
1957 Dobrodružství Arsena Lupina
L'équipage au complet (TV film)
Nuit des rois, La (TV film)
1956 Sainte Jeanne (TV film)

TV seriály

1980 Fin du Marquisat d'Aurel, La (TV seriál)
1972 Misérables, Les (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 Airs De France (TV seriál)
En votre âme et conscience (TV seriál)
La caméra explore le temps (TV seriál)
Énigmes de l'histoire (TV seriál)
1956 Famille Anodin, La (TV seriál)

Dokumentární

1960 Tréteaux, racontez-nous (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace