foto

Alexander Papendiek

  • nar. 12.2.1928
    Drážďany, Sachsen, Německá říše
  • zem. 27.8.1974 (46 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Geheimprozess Grusinius und andere (TV film)
Nachtasyl (TV film)
1973 Gewisser Katulla, Ein (TV film)
Maria und der Paragraph (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
1971 Istanbul-Masche (TV film)
Schwarzes Schaf (TV film)
Verwandte und Bekannte (TV film)
1968 Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14 (TV film)
1967 Blaulicht - Der vierte Mann (TV film)
Blaulicht - Nachtstreife (TV film)
Lord am Alexanderplatz, Ein
1966 Blaulicht - Ein Mann zuviel (TV film)
Blaulicht - Maskenball
1965 Blaulicht - Auftrag Mord (TV film)
Episoden vom Glück (TV film)
1964 Blaulicht - Freizügigkeitsverkehr (TV film)
Blaulicht - Prozeß Jutta H.
Kommandant Kramm (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Blaulicht - In 24 Stunden (TV film)
Blaulicht - Kümmelblättchen (TV film)
Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)
Daniel und der Weltmeister (TV film)
1962 Blaulicht - ...Bitte um mildernde Umstände (TV film)
Blaulicht - Das Gitter (TV film)
Blaulicht - Schwarzes Benzin (TV film)
Die schwarze Galeere
Minna von Barnhelm
1961 Blaulicht - Antiquitäten (TV film)
Blaulicht - Brandnacht (TV film)
Blaulicht - Die Meute (TV film)
Blaulicht - Gardez! (TV film)
Das Rabaukenkabarett
Die unbekannte Größe (TV film)
Sedm osudů
Sen kapitána Loye
1960 Blaulicht - Das perfekte Alibi (TV film)
Blaulicht - Der Kindermörder (TV film)
Blaulicht - Die Butterhexe (TV film)
Blaulicht - Ein gewisser Herr Hügi (TV film)
Blaulicht - Kippentütchen (TV film)
Blaulicht - Splitter (TV film)
Blaulicht - Waggon 27-14-44 G (TV film)
Pět nábojnic
Spotkania w mroku
1959 Beton (TV film)
Blaulicht - Das Mädchen aus Zelle 7 (TV film)
Blaulicht - Tunnel an der Grenze (TV film)
Blaulicht - Zweimal gestorben (TV film)
Im Sonderauftrag
Kabale und Liebe
Než udeří blesk
Paul Eszterág schweigt (TV film)
Senta auf Abwegen
Zmatky lásky
1958 Emilia Galotti
Eskadra Netopýr
Píseň námořníků
1957 Schlösser und Katen
Tiché blesky
Vergeßt mir meine Traudel nicht
1956 Sudí zalamejský
1955 Vůl z Kulmu
1954 Silnější než noc
1953 Malý Muk

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1968 Rudí horolezci (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)
Hannes Trostberg (TV seriál)
1962 Das grüne Ungeheuer (TV seriál)
Tempel des Satans (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky