foto

Hans Knötzsch

  • nar. 13.10.1923
    Lipsko, Německá říše
  • zem. 1.8.1996 (72 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Ein seltsamer Heiliger (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Zahltag (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Der Fund (TV film)
1988 Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
Präriejäger in Mexiko: Geierschnabel
1987 Altes Herz geht auf die Reise (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
1986 Das Eigentor (TV film)
Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
Polizeiruf 110 - Parkplatz der Liebe (TV film)
1985 Die Wäscherin von Portillon (TV film)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Versuchung (TV film)
Die schöne Kurtisane (TV film)
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort - Zur Kasse, bitte (TV film)
Ein Mann zum Heiraten (TV film)
Es geht einer vor die Hunde (TV film)
Wiesenpieper (TV film)
1982 Pardon, die Leiche bin ich (TV film)
1981 Die Erbschaft (TV film)
Streichquartett (TV film)
Streichquartett (TV film)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - In Kost und Logis (TV film)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort - Konsequenzen (TV film)
Pinselheinrich (TV film)
Polizeiruf 110 - Barry schwieg (TV film)
Zugvogel am Sund
1978 Amor holt sich nasse Füße (TV film)
1977 Das Lügentrio (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Zechtour (TV film)
Polizeiruf 110 - Trickbetrügerin gesucht (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Der Fensterstecher (TV film)
Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
1975 Das große ABC (Monsieur Topaze) (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Explosion (TV film)
Toggenburger Bock (TV film)
1974 Alle Haare wieder (TV film)
Cibulka heiratet (TV film)
Haló, taxi ! (TV film)
1973 Der Floh im Ohr (TV film)
1972 Der Herr Ornifle (TV film)
Die Mitternachtsfalle (TV film)
Ein Kugelblitz aus Eberswalde (TV film)
Tapetenwechsel (TV film)
1971 Über ganz Spanien wolkenloser Himmel (TV film)
1969 Die Pferdekur (TV film)
1967 Fahndung mit Musik (TV film)
Zwei Engel steigen aus (TV film)
1965 Eisenjustavs dollste Fuhre (TV film)
1964 Der Talisman (TV film)
Volpone (TV film)
Záhadný Hektor
1963 Der Talisman (divadelní záznam)
1962 Altweibersommer
Der Hexer (TV film)
1961 Drei Mann auf einem Pferd (TV film)
1960 Nebel (TV film)

TV seriály

1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Dolles Familienalbum (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1988 Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
1987 Hraběnka Coselová (TV film)
1986 Ernst Thälmann (TV film)
1985 Außenseiter (TV film)
1983 Wiesenpieper (TV film)
1980 Der Kater läßt das Mausen nicht
1979 Feuer unter Deck
Liebling, Du irrst (TV film)
1976 Nelken in Aspik
1975 Polizeiruf 110 - Das letzte Wochenende (TV film)
1974 Alle Haare wieder (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Inserat (TV film)
1972 Der Herr Ornifle (TV film)
Die Mitternachtsfalle (TV film)
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
1968 Treffpunkt Genf (TV film)
1965 Eisenjustavs dollste Fuhre (TV film)
1964 Blaulicht - Freizügigkeitsverkehr (TV film)
Penzión Boulanka
Ritualmord in Ungarn (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Der arme Jonathan
Die Glatzkopfbande
Marktplatz der Sensationen (TV film)
Stacheltier - Der Dieb von San Marengo, Das
1962 Das Stacheltier - Cohrs und gut: Eberhard fährt Straßenbahn
1961 Mord an Rathenau (TV film)
Weekend im Paradies (TV film)
1960 Der Henker richtet (TV film)
1959 Bei Anruf - Mord (TV film)
Brücke zwischen gestern und morgen (TV film)
Paul Eszterág schweigt (TV film)
Senta auf Abwegen
Ultimatum (TV film)
1958 Helenchen ist glücklich (TV film)
Liebesmahl eines Wucherers (TV film)

TV seriály

1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Daniel Druskat (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky