foto

Flávio R. Tambellini

  • nar. 29.2.1952 (67 let)
    São Paulo, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1993 Capitalismo Selvagem
1988 Moon Over Parador

TV seriály

2003 Celebridade (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 A Glória e a Graça
2010 Malu de Bicicleta
2001 Bufo & Spallanzani

TV seriály

2006 Synové karnevalu (TV seriál)

Dokumentární

1989 Paraty: Mistérios

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky