foto

Fritz Decho

  • nar. 4.1.1932
    Lipsko, Německá říše
  • zem. 25.12.2002 (70 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge
1991 Tandem (TV film)
1990 Der Streit um des Esels Schatten
1988 Kai aus der Kiste
1987 Die Alleinseglerin
1985 Záskok
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Die unentschuldigte Nacht (TV film)
1981 Die kluge Finette (TV film)
Verbindlich reserviert (TV film)
1980 Abenteuer mit den Abrafaxen (TV film)
Andreas und der Knochenmann (TV film)
Levins Mühle
1979 Duette (TV film)
Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
1978 Brandstellen
1971 Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
Šípková Růženka
1969 Die Pferdekur (TV film)
Kein schöner Amt in diesem Land (TV film)
1968 L'uomo, l'orgoglio, la vendetta
1967 Der kurfürstliche Narr (TV film)
Frau Venus und ihr Teufel
1965 Die Sommerfrische (TV film)
König Drosselbart
1964 Die Goldene Gans
Die Heiratsurkunde (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Das tägliche Brot (TV film)
Der Morin - Das Schwein (TV film)
Die Räuberbande (TV film)
Die Sommerfrische (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Vanina Vanini (TV film)
1962 Die Ratten (TV film)
Die schwarze Galeere
Josef und seine Brüder (TV film)
Rom, Via Margutta (TV film)
1961 Der Meisterboxer (TV film)
Der Prozess der Mary Dugan (TV film)
Der Schatten (TV film)
Der Tag des Ludger Snoerrebrod (TV film)
Ein Sommertag macht keine Liebe
Liebe und der Co-Pilot, Die
Na bludné cestě
Vanina Vanini
1960 Mlčící hvězda
Parole Freies Deutschland (TV film)
1959 Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)
Kabale und Liebe
Musisch und die Sorgenkinder (TV film)
Paul Eszterág schweigt (TV film)
1958 Eskadra Netopýr
Helenchen ist glücklich (TV film)
Liebesmahl eines Wucherers (TV film)
1957 Kasperle reißt aus (TV film)
Marguerite: 3 (TV film)
1956 Damals in Paris
Mich dürstet
Mirandolina (TV film)
Rozruch v Kappeshausenu
Thomas Müntzer
1955 Das Stacheltier - Letztes Fach unten rechts
Einmal ist keinmal
1954 Hexen
Leuchtfeuer
Poplach v cirkuse
Silnější než noc
1953 Kleine und das große Glück, Das

TV seriály

1992 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)
1959 Maria Stuart

Divadelní záznam

1957 Gefährliche Wahrheit (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1979 Duette (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky