foto

Heinz Hellmich

  • nar. 1924
    Weimar, Německá říše
  • zem. 2009
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Monstrum, Das
1989 Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
Immensee (TV film)
1983 Ostrov labutí
1974 Die Richterin (TV film)
1973 Maria und der Paragraph (TV film)
1971 Čas čápů
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
1969 Čas žít
1968 Gib acht auf Susi! (TV film)
1967 Gefrorenen Blitze, Die
1966 Irrlicht und Feuer (TV film)
1965 Denk bloß nicht ich heule
Nachfolger, Der (TV film)
1964 Rozdělené nebe
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Der Regenwettermann (TV film)
Die Glatzkopfbande
1961 Mord an Rathenau (TV film)
1960 Blaulicht - Der Kindermörder (TV film)
Der Henker richtet (TV film)
Liebe auf den letzten Blick (TV film)
Podezřelý je můj syn
1959 Než udeří blesk

TV seriály

1990 Spreewaldfamilie (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Kiezgeschichten (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1968 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Automarder (E09)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky