foto

Ayhan Eroğlu

  • nar. 1.3.1976 (43 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Reis
2015 Gassal
Çarşı Pazar
2014 Finále v Istanbulu
Yagmur: Kiyamet Cicegi
2010 Av Mevsimi
Çakal
2009 Güneşi Gördüm
2008 Doksandokuz: Kimse Yoksa O Var (TV film)
2006 Kabuslar Evi: Hayal-i Cihan (TV film)
Kabuslar Evi: Takip (TV film)
Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı (TV film)
Memleket Hikayeleri: Mican (TV film)
2005 Bodrum Hakimi (TV film)
Horoz Sedat (TV film)
Memleket Hikayeleri: Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV film)
Ormancı (TV film)
Ümmü'nün Türküsü (TV film)

TV seriály

2018 Dvůr v chládku (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (9)
2017 Savaşçı (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
İçerde (TV seriál)
Episode 19 (E19)
2014 Gölgedekiler (TV seriál)
2013 Galip Dervis (TV seriál)
2011 Hayat Devam Ediyor (TV seriál)
Kayıp Aranıyor (TV seriál)
2010 Kanıt (TV seriál)
2009 IV. Osman (TV seriál)
2008 Adanalı (TV seriál)
Akasya Durağı (TV seriál)
Gazi (TV seriál)
Gece gündüz (TV seriál)
Süper Babaanne (TV seriál)
2007 Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
2006 Bebeğim (TV seriál)
Yağmurdan Sonra (TV seriál)
İyi ki Varsın (TV seriál)
2005 Acı Hayat (TV seriál)
Beşinci Boyut (TV seriál)
Şeytan (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)
Haziran Gecesi (TV seriál)
Türkü Filmi (TV seriál)
2003 Serseri (TV seriál)
2002 Sevgi Ana (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
2000 Zor Hedef (TV seriál)
1998 Marziye (TV seriál)

Dokumentární

2003 Parmak İzi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky